Fényfestés
Fényfestés
Fényfestés

A 31! – 3 folyó, 1 sziget, összművészet rendezvényen Győr nem csak a folyók városa lesz, hanem egy kicsit a fényeké is. 

3 éjszakára fénybe borul a Püspökvár egy bizonyos szakasza és a régi Spartacus Csónakház.

Fényszórók

A Fényszórók egy székesfehérvári kulturális egyesület, amely öt éve foglalkozik fény– és hangulatvetítésekkel.

A Fényszórók három évvel ezelőtt a diavetítőket írásvetítőkre cserélték és saját kézzel festett átlátszó üvegdiákat használva teremtenek egyedi hangulatot különböző rendezvényeken, így a 31!-en is. Győr számos ikonikus látványossága is megjelenik a Püspökvár falán július 27-29. között.

Fény-Báb-Színház

Ledpuppets

A Ledpuppets formáció egy vízalatti világot kelt életre, a bábszínház, az élő zenés performansz és a látványszínház elemeit felhasználva.

Az előadás a morcheni nemzetközi bábfesztiválon debütált, azóta itthoni és külföldi fesztiválokon szerepel nagy sikerrel, megszólítva minden korosztályt.

A bábokat Remsey Dávid grafikus tervezte és készítette, aki illusztrátori pályafutása mellett családi indíttatásból kezdett bábszínházzal foglalkozni.

A bábok életre keltéséért Makra Viktória és Ledváczky Zoltán felel, akik a Színház- és Filmművészeti Egyetem színész-bábszínész szakán diplomáztak. Szabadúszó alkotóként egyaránt részesei kő- és független színházi produkcióknak.

A fényeket Halák András László médiadesigner fejleszti, aki elsősorban ledtechnikai fényvezérléssel foglalkozik.

A zenei kíséret Nagy Márton (Dj Panda), aki hangtervezés mellett gyógypedagógiával, zenepedagógiával is foglalkozik.

LED FÉNY Zsonglőr Show

Extra erős fényerő, extravagáns világító jelmezek, világító zsonglőrjátékok és speciális eszközök, mindez egy fergeteges 10 perces show-műsorba sűrítve. A 2012-ben Dubai-ban debütált show garantáltan egyedi Magyarországon! A műsor végén pedig egy varázslatos saját gyártású speciális LED-es zsonglőr eszköz: „Firemagic SmartPoi segítségével megjeleníthető céges logó, embléma, szlogen! Mindez a Tűzvarázs produkció keretein belül, mert nincs tűz varázslat nélkül.

Legyen saját csónakházad! – projektoros vetítés

Legyen saját csónakházad Győrben, a folyók városában!

Ki ne ismerné a Radó-szigeten a Spartacus Csónakházat? Azonban valljuk be, látott már szebb napokat is az az épület, valamikor réges-régen…. Ugyan visszautazni nem tudunk a múltban, de teszünk egy kísérletet, hogy júliusban ismét élettel töltsük meg. Na, nem szó szerint – hanem inkább az épültre elképzelt kreatív alkotásokkal!

Milyen lenne a Te Csónakházad?

Képzeld el!

Tervezd meg!

Rajzold le!

Küldd el nekünk!

Látogass ki július utolsó hétvégéjén Győr legújabb rendezvényére, a 31!-re és keresd a sajátodat!

 

Close Menu